Nyheter

Alt på Rena til startområdet

IMG_0657

Foto: Bjørg Steine, Tekst: Randi Bolstad

Birken bedrer og forenkler logistikken!
Alle fasiliteter på Renasiden, inkludert startnummerutdelingen - flyttes fra Rena sentrum til start på Tingstadjordet under årets Birken Skifestival.

Alt på start
Skal du delta på Birkebeinerrennet, TurBirken 54 km eller SkøyteBirken - kan du i år hente ditt startnummer direkte ved start på Tingstadjordet.

Du kan også kjøre privatbil til start, i tillegg til Birkens busstilbud og lagsbusser. Dette er for å gjøre logistikken enklere for alle deltagere. Du velger nå selv hva som er best for deg!

Merk: Det er kun startnummerutdeling ved start på Tingstadjordet og ikke i Rena sentrum.  Dette gjelder både torsdag, fredag og lørdag. 

Hvorfor endres denne logistikken?
-Våre deltagere skal oppleve at det blir enklere å delta på Birken. Med startnummerutdeling på start vil det være tidsbesparende og kundereisen vil oppleves bedre for deltageren ved å kunne kjøre direkte til start, spesielt på selve renndagen. Vi er opptatt av å forbedre totalopplevelsen til deltageren, sier Birkens nye daglige leder Eirik Torbjørnsen.

Det er også viktig å samarbeide tett med lokalsamfunnet slik at vi sammen kan skape en hyggelig ramme rundt ski-, og sykkelfestivalen på Rena. Våre deltagere skal ha et best mulig tilbud hvor overnatting og mattilbud i Rena sentrum er en viktig del av totalpakka. Vi setter opp skyttelbusser som går kontinuerlig mellom start, Rena sentrum og overnattingsstedene - slik at de som kommer kollektivt til Rena dagen før renndagen, enkelt kan ta buss mellom de ulike arenaene, legger Torbjørnsen til.

Forbedringer på Tingstadjordet
-Flere tiltak er blitt gjort for å forbedre infrastrukturen på Tingstadjordet. Større parkeringsområde, grusede veier, bedre kollektivtilbud og større telt er noen av tiltakene som gjør at vi er trygge på at Tingstadjordet blir en bedre arena for alle Birkebeinerne som skal gå fra Rena til Lillehammer, sier sportssjef Sølvi Amundsen Aas.

-Hent startnummeret på Tingstadjordet og ta gjerne skyttelbussen ned til Rena sentrum for å spise en bedre middag før selve renndagen, oppfordrer sportssjefen.

 

Fasiliteter på start, Tingstadjordet under Birken Skifestival

  • Smøreservice fra Swix
  • Varmetelt med rennkontor og startnummerutdeling
  • Sport1-marked
  • Enkel bevertning
  • Toaletter
  • Pressekonferanse
  • Birkentips kvelden før kvelden fredag 15. mars

 Les mer om Birken Skifestival 2019

Velkommen til alle Birkebeinere 15. og 16. mars!

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen